Dé onafhankelijke kennisautoriteit in it netwerk infrastructuur

Routz is specialist in netwerktechnologieën, routing- en netwerkprotocollen.
Top-200 bedrijven zien Routz als dé partner voor technisch leiderschap en resultaat. We bieden vendor-onafhankelijke expertise op het gebied van architectuur, ontwerp, implementatie, migratie, integratie en onderhoud.

4 argumenten om voor routz te kiezen:

Onze diensten

Onze diensten beslaan alle facetten van de ICT netwerk infrastructuur

NETWORK EXECUTIVES

Biedt kennis

De Network Executives van Routz zijn inzetbaar voor alles wat bij netwerk infrastructuren komt kijken. Van architectuur tot beheer, complex of minder complex.

Welke Executive het beste past bij uw specifieke vraag? Dat bepalen we aan de hand van uw functionele en persoonlijkheidseisen.

NETWORK SERVICES

Biedt resultaat

Voor veel bedrijven is het lastig om de netwerk infrastructuur echt goed te organiseren. Logisch, want het is hun core business niet. De onze wel. We kennen het belang van duidelijkheid over het doel en de behoeften van uw business.

Wilt u weten wat de effectiviteit is van uw huidige netwerk infrastructuur? Professional Network Services helpt u bij de inventarisatie van de huidige en de gewenste situatie.

NETWORK OPERATIONS

Biedt zekerheid

Een netwerk dat altijd beschikbaar is. En waarbij u problemen voorkomt, óf direct op kunt lossen. Dat haalt u in huis met Routz Network Operations. We bieden continuïteit en beschikbaarheid op een vooraf vastgesteld niveau, op basis van methodieken die marktstandaard zijn geworden, zoals ITIL. En we adviseren u graag over innovatiemogelijkheden, zodat u vandaag voorbereid bent op de uitdaging van morgen

NETWORK CONSULTANCY

Biedt richting

U wilt uw infrastructuur optimaal inzetten. Dat vraagt om een langetermijnvisie en een helder, uitvoerbaar plan. De Routz Network Consultant helpt u een visie op uw IT netwerk infrastructuur te ontwikkelen. Hij is de trusted advisor die samen met u het antwoord vindt op de waaromvraag die ten grondslag ligt aan uw infrastructuur. En hij definieert samen met alle relevante stakeholders uw future state netwerk en stelt de roadmap vast. Zodat u zich kunt focussen op uw business.

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Routzers zijn gedreven. Ze stoppen pas als het klaar is.
Ook als het daardoor avondwerk wordt. Onze mensen werken bovendien hard aan hun eigen ontwikkeling. Wij geven die ambitie een stevige basis met de Routz Academy. En onze professionals geven met hun eigen Development Roadmap richting aan hun carrière.

ROUTZ’ EXPERTISES

We excelleren op het gebied van domeinoverschrijdende netwerkvraagstukken.
Onze expertise zetten we in vanuit engineering, consultancy, lead engineering en technische business consultancy.
We zijn experts in:

Routing & Switching
Routing & switching is het fundament van elke IP infrastructuur. We ontwikkelen de architectuur, zetten de puntjes op de i van het design en steken de handen uit de mouwen bij integraties. Voor zowel ondernemingen met kleine vestigingen, als multi-tier datacenters met 24/7 bedrijfskritische applicaties

Wireless / Access
Met Wireless networking als primair bedrijfs-netwerk worden nieuwe eisen gesteld aan o.a. capaciteit, veilig werken met mobiele bedrijfsmiddelen, BYOD of een gastennetwerk. Routz medewerkers zijn specialist in deze bedrijfskritische infrastructuren.

Security
IT Security ontwikkelt zich razendsnel! Routz voert scans uit en kent de aanvallende en verdedigende kant van de medaille, zodat onze klanten gegarandeerd veilig zitten.

Unified Communications
De Unified Communications-specialisten van Routz zorgen voor feilloze communicatie binnen grote organisaties als banken en overheidsinstellingen. Met volledige integratie van alle (IP) communicatievormen

DC Automation & orchestration
Routz loopt voorop bij innovaties op het gebied van datacenter networking, SDN en converged infrastructuren. We worden gewaardeerd om onze nuchtere blik en onafhankelijke visie op het dynamische werkveld van Storage en Datacenters.

Network Operations
Een netwerk dat altijd beschikbaar is: er bestaat voor ons geen netwerkprobleem dat niet opgelost kan worden. De specialisten van Routz Network Operations zorgen voor continuïteit en beschikbaarheid op het vooraf afgesproken niveau.

DE RESULTATEN

U kunt van ons verwachten dat we hoog specialistische kennis leveren, delen en overdragen. Dat we waarde toevoegen aan uw business en meedenken over de behoefte van uw eindklanten. Dat we schaalbaar inspelen op vragen, efficiënt werken en de regie voeren op gebieden waar dat zelf niet gaat. Dat doen we met succes.

CONTACT:  info@routz.be | aansprakelijkheid | privacyverklaring FOLLOW US: