SCROLL DOWN

Exceeding Network Ambitions

Bij Routz werken specialisten van het hoogste niveau voor een veelheid aan aansprekende en interessante klanten. Is het jouw ambitie om daar bij te horen? We bieden je een afwisselende baan bij een hechte club. Je hebt de mogelijkheid om te groeien en up-to-date te blijven door ons interne opleidingsinstituut.

Ben je nieuwsgierig en wil je tot het uiterste gaan om zaken op te lossen?
Neem dan met ons contact op : +32 15 20 09 30

0
Network Executives
0
Certificaten
0
Vestigingen

WERKEN VOOR ROUTZ

Werken bij Routz betekent dat je ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen en te blijven ontwikkelen. Continu. Zowel je technische kennis als je persoonlijke vaardigheden krijgen een boost. Natuurlijk breng je deze kennis en vaardigheden ook in praktijk bij onze klanten.

Platform
Het fundament onder deze continue ontwikkeling, en daarmee onder onze status van kennisautoriteit, is het Routz Professional Development Platform. Dit platform bestaat uit de Routz Academy en de Routz Development Roadmap. Met het platform houden we onze organisatie én die van onze klanten toekomstbestendig.

Onze 6 kernwaarden
Onze netwerkprofessionals leggen de lat extreem hoog. Zo kunnen wij blijven waarmaken wat we beloven: wat niemand lukt, lossen wij op. Dat vraagt veel van je. Natuurlijk dat je qua kennis, expertise en gedrevenheid altijd voorop loopt. Maar ook dat je werkt vanuit de zes kernwaarden van Routz:
• dynamisch en toekomstgericht
• ondernemend en professioneel
• pragmatisch en proactief.

Werken op het hoogste niveau
We hebben jou als netwerkspecialist naast deze ongekende ontwikkelmogelijkheden veel te bieden: opdrachten op het hoogste niveau, goede arbeidsvoorwaarden en de beste collega’s.

Interesse?
Contacteer ons op:
+32 15 20 09 30

CONTACT:  info@routz.be | aansprakelijkheid | privacyverklaring FOLLOW US: