DRIVEN BY CURIOSITY

Met het Routz Masterful development platform kun jij je ontwikkeling en carrière optimaal invullen. In het platform bieden we legio faciliteiten om te groeien op technisch en persoonlijk vlak. Het platform bestaat uit de ACADEMY en de persoonlijke DEVELOPMENT ROADMAP.

roadmap-groter

ROUTZ ACADEMY

In de Routz Academy faciliteren we continue ontwikkeling met
onder meer trainingen, begeleiding en coaching. Dit doen we vanuit het Routz development platform.

Maatwerktrajecten
Bijna alle trainingen en trajecten in de Academy hebben we in huis ontwikkeld. De meeste opleidingen zijn maatwerktrajecten. Ze worden door verschillende externe trainers of Routz professionals gegeven op de locaties van Routz.

Toelatingseisen
Het niveau van onze trainingen is hoog, we zijn immers de kennisautoriteit op het gebied van ICT netwerkinfrastructuur technologie. Bovendien willen we dat de kans van slagen optimaal is. Daarom hebben we voor bepaalde opleidingsprogramma’s randvoorwaarden en toelatingseisen vastgesteld.

Daarnaast verwachten we het nodige van jou aan inspanning, creativiteit, concentratie en flexibiliteit. Trainingen kunnen bijvoorbeeld deels in de avonduren plaatsvinden en studieopdrachten voer je in je eigen tijd uit.

Initiatief
Het ontwikkelen van technische kennis en persoonlijke en communicatieve vaardigheden kan door Routz en door jou worden geïnitieerd. Als professional kun je specifieke opleidingswensen hebben die niet beschreven staan in de Academy. Dan kijken we samen hoe we die kunnen invullen.

Routz Academy

ROUTZ development roadmap

Je geeft je ambitie nog meer richting met de Routz Development Roadmap. Deze roadmap geeft je inzicht in jouw carrièremogelijkheden binnen Routz.

We hebben hierin de vijf rollen die voorkomen binnen Routz omschreven:
Senior Engineer, Technische Expert, Lead Engineer, Projectmanager en Business Consultant. Maar elke professional is uniek, daarom zijn onze carrièrepaden zeker niet in beton gegoten. Ieder pad wordt op maat gemaakt. Via de Routz Academy kun je vervolgens de juiste trainingen en opleidingen volgen om je te ontwikkelen in de richting van je pad.

CONTACT:  info@routz.be | aansprakelijkheid | privacyverklaring FOLLOW US: